Te gast bij 10Tables
Arjan Dekkers & Niek Verwold

Welkom in onze culinaire oase, waar ons gepassioneerde keukenteam onder leiding van Arjan Dekkers je uitnodigt voor een onvergetelijke reis vol smaaksensaties. Bij ons draait alles om het ontdekken en beleven van een rijke diversiteit aan smaken: zoet, zuur, zout, bitter en umami. Elk van deze smaken speelt een unieke rol in het creƫren van onze gerechten, en we zorgen er altijd voor dat ze perfect met elkaar in balans zijn.

Om jouw gastronomische reis nog verder te verrijken, hebben we onze getalenteerde sommelier, Niek Verwold, die met zorgvuldigheid en expertise prachtige wijnselecties heeft samengesteld. Zijn suggesties voor bijpassende wijnen tillen de smaakbeleving naar een hoger niveau en brengen de unieke karakteristieken van onze gerechten nog beter tot hun recht.

Wij nodigen je van harte uit om samen met ons de veelzijdige wereld van smaken te ontdekken. Laat ons je verrassen, verwennen en inspireren terwijl je geniet van de harmonie in onze gerechten en bijpassende wijnen. Aarzel niet om ons te contacteren voor reserveringen of meer informatie. We kijken ernaar uit je te verwelkomen bij 10Tables.

Scroll to Top