Veelgestelde vragen

Bijzonder in zijn eenvoud met slechts 10 tafels. Vind een stukje rust in het bruisende Strijp-S aan de Torenallee waar wij ons verschuilen. Bij 10Tables sta jij als gast centraal. Ontdek onze verregaande vorm van gastvriendelijkheid en hoe de vele kennis binnen onze kleine vierkante meters iedere avond tot een totaalbeleving maken.

Honden zijn gezien onze open keuken helaas niet toegestaan. Uiteraard is er een uitzondering voor hulphonden

Dat is geen enkel probleem. Wij waarderen het als u dit op voorhand aangeeft. Het kurkgeld per fles van 750ml bedraagt €50,00. Er zit geen maximum aantal flessen aan.

Voor groepsaanvragen kunt u een aanvraag doen bij info@10tables.nl  Wij zullen dan contact met u opnemen en alles doorlopen

Ja, wij hebben onze eigencadeaubonnen. Het minimale bedrag hiervoor is €10,00.

Bij ons restaurant kunt u uitsluitend digitaal betalen. Uiteraard accepteren wij onze eigen cadeaubonnen.

Wij moedigen aan kleding te dragen waar u zichzelf fijn bij voelt. Wij hanteren geen dresscode

Een gedeelte van ons restaurant is rolstoeltoegankelijk. Vermeld dit altijd duidelijk bij uw reservering, zo voorkomen we onhandigheden.

Het keukenteam van 10tables is zeer creatief, een uitzondering die u vooraf doorgeeft zorgt voor geen enkel probleem. Last minute wijzigingen zijn helaas niet altijd mogelijk of brengt extra kosten met zich mee.

Natuurlijk, echter hebben wij geen aangepast kindermenu. Wilt u weten wat we serveren? Neem gerust even contact met ons op, we denken graag mee binnen onze standaard. 

Wij zijn te bereiken via info@10tables.nl, 0031 (0)40 304 53 50. Voor dringende vragen zijn wij ook bereikbaar op +31 (0)6 27 17 61 71

Scroll to Top