Over 10Tables

Bijzonder in zijn eenvoud met slechts 10 tafels. Vind een stukje rust in het bruisende Strijp-S aan de Torenallee waar wij ons verschuilen. Bij 10Tables sta jij als gast centraal. Ontdek onze verregaande vorm van gastvriendelijkheid en hoe de vele kennis binnen onze kleine vierkante meters iedere avond tot een totaalbeleving maken.

Wijn

in ons team werken 2 Sommeliers, vinologen in opleiding. Die samen de handen in één slaan om de perfecte wijn bij ieder gerecht te serveren. Naast de gewaagde keuzes in ons wijnassortiment kun je bij ons ook terecht voor de wijnen uit het hogere segment. Ben je op zoek naar een specifieke wijn uit een specifiek jaar? Laat het ons weten!

Spijs

Onze chef koks zijn klassiek geschoold maar verdienden hun strepen over de hele wereld. Dat proef je ook in onze keuken. Inspiratie uit alle windrichtingen die zorgt voor kunstwerkjes. Zowel visueel als voor je smaakpapillen.

Een totaalbeleving

Een team met een gecombineerde hoeveelheid ervaring waar je ‘u’ tegen zegt. Samen creëren ze een totaalbeleving waardoor de wijn-spijs combinatie je verrast en uitdaagt. We creëren een totaalbeleving waarbij jouw afspraak bij 10Tables van het begin tot het eind speciaal is. Welkom, bij 10Tables.

Scroll to Top